Stiri


 • BRD Nastase Tiriac Trophy 2011, 17-25.09.2011


  TerenSportiv.ro Incepand cu 17.09.2011, la Arenele BNR se va desfasura cel mai important turneu de tenis pe zgura din Romania si din Sud-Estul Europei. In acest an competitia de la Bucuresti va purta numele "BRD Nastase Tiriac Trophy 2011".
  ...mai mult.
 • NOU: Concurs nr.2 pe Teren Sportiv


  TerenSportiv.ro Azi se va lansa cel de-al doilea concurs desfasurat pe TerenSportiv.ro. La fel ca si primul concurs, acesta va avea ca obiect oferirea de pronosticuri corecte pentru cat mai multe meciuri de fotbal din Liga 1.

  Concursul se va desfasura pe o perioada de 3 etape, dupa aceasta perioada urmand a se desemna ...mai mult.
 • Duatlon Cetatea Brasovului: editia a 4-a, 17.09.2011


  TerenSportiv.ro In data de 17 septembrie 2011, la poalele Tampei, in Brasov are loc cea de-a 4-a editie a duatlonului "Cetatea Brasovului".

  Concursul va fi alcatuit din trei probe: doua de alergare si una de mountain bike. Ca ordine a probelor, prima si cea de-a treia proba vor fi ...mai mult.
 • Primul concurs organizat...


  TerenSportiv.ro Azi se va lansa primul concurs desfasurat pe site-ul TerenSportiv.ro. Acesta va avea ca obiect oferirea de pronosticuri corecte pentru cat mai multe meciuri din Liga 1.

  Concursul se va desfasura pe o perioada de 5 etape, dupa aceasta perioada urmand a se desemna ...mai mult.
 • Spectacol aviatic Otopeni Air Show 2011 - editia a 3-a


  TerenSportiv.ro IMaine va avea loc editia a 3-a a showlui aviatic "Otopeni Air Show", pe aeroportul Henry Coanda din Bucuresti.

  Vor fi prezenti atat piloti militari cat si civili si vor executa acrobatii deosebite, demonstrandu-sitalentul si experienta acumulata de-a lungul timpului. ...mai mult.
 • De unde cumparam bilete la meciul Romania-Argentina


  TerenSportiv.ro In cursul zilei de azi au fost puse in vanzare biletele pentru jocul amical Romania - Argentina: meciul de fotbal are drept obiectiv marcarea noului stadion National Arena, din Bucuresti.

  Data acestui eveniment este Miercuri, 10 august - meciul va incepe de la ora 21:45 (ora de Champions League). ...mai mult.